Listmåleri

Vi producerar mervärden

Vi är specialister på industriell lackering – såväl enstaka specialprodukter som stora volymer. Här finns två lackeringslinjer för lister samt fyra stora och fem små lackboxar. Vi UV-lackerar utan lösningsmedelsutsläpp samt använder alla förekommande våtfärger. I sprutboxarna lackeras stålkonstruktioner och plastdetaljer där det ställs höga krav på ytfinish. Vi har stor kunskap och erfarenhet av brandskyddslackering i t.ex. ytskiktsklass 1

Listmåleri

De moderna och miljöanpassade listmålningsmaskinerna  som styrs av mycket kvalificerade operatörer, borgar för högsta kvalitet för både stora och små volymer. Vår manuella avsyning och automatiska listmålningsmaskin säkrar kvalitén.

Bygg_Lack-_01

Båtar – inredning

Högsta finish, motståndskraft, sofistikerade lacker och material – faktorer som gör en båt attraktiv och värd sitt pris. Bygg & Lack vet vad som krävs. Båtindustrin vet vad vi kan.

Bygg_Lack-_05

Husbyggnation – lister

Husbyggare tillverkar i stora serier. Stopp skapar smärtsamma effekter och inkomstbortfall. Då ska man ha snabba och flexibla tilläggsresurser som vet vad som gäller. Bygg & Lack vet.

Bygg_Lack-_06

Listverk i alla former

Säg den list som Bygg & Lack inte har en lösning på. Standard eller special – vi lovar dig en slutprodukt som passar dina mest kräsna och kvalitetsabsoluta krav och önskemål.

Vill ni vet mer?

Kontakta oss